Over Ilja

Hi! Mijn naam is Ilja, student International Facility Management aan de Hanzehogeschool in het mooie Groningen. Ik woon samen met mijn vriend en onze blinde kat Stevie. Ik ben in het weekend meestal in Friesland te vinden, op bezoek bij de pakes en beppes, sporadisch wel eens op het ijs in de winter en aan het kaatsen in de zomer. Daarnaast ben ik graag aan het volleyballen of mijn gepensioneerde paardje aan het knuffelen. 


Ik ben bij BBENG terecht gekomen als deelneemster van de Green Business Challenge (GBC). Ik ben altijd te porren voor een uitdaging en helemaal als het gaat om onze (duurzame) toekomst, daarom deed ik ook een sprongetje van geluk toen ik de GBC voorbij zag komen. Een uitdaging, groene economie en in het mooie Noorden, een uitgelezen kans dus! Tijdens deze week mocht ik samen met andere studenten werken aan een Business Case voor Campus Emmen. De week was inspirerend, motiverend, leerzaam en ook ontzettend gezellig. 


Het einde van die week was gelukkig nog niet mijn eindpunt bij BBENG en de GBC. Voor mijn afstuderen onderzoek ik in opdracht van Maarten Goddijn hoe het innovatie centrum als fysieke omgeving toegevoegde waarde kan creëren voor het primaire proces van Campus Emmen. Daarnaast mag ik ook meehelpen in de programmavorming van de volgende editie van de Green Business Challenge. Ik vind het dan ook echt een eer om met het team van BBENG te werken die ontzettend mooi en belangrijk werk doet!

Benieuwd waar ik aan werk?

Bekijk ze hier onder!