Over Ilja

Hi! Mijn naam is Ilja, ik ben momenteel afstuderende aan de opleiding International Facility Management in het mooie Groningen. 
Ik ben bij BBENG terecht gekomen als deelneemster van de Green Business Challenge (GBC). Ik ben altijd te porren voor een uitdaging en helemaal als het gaat om onze (duurzame) toekomst, daarom deed ik ook een sprongetje van geluk toen ik de GBC voorbij zag komen. Een uitdaging, groene economie en in het mooie Noorden, een uitgelezen kans dus! Tijdens deze week mocht ik samen met andere studenten werken aan een Business Case voor Campus Emmen. De week was inspirerend, motiverend, leerzaam en ook ontzettend gezellig. Vervolgens heb ik geholpen bij het organiseren van de GBC: 2022 editie! Een super vet project waarbij ik veel heb mogen leren. Bij iedere aanmelding die binnenkomt had ik al voorpret voor wat deze fantastische studenten te wachten staat. 
Hou de GBC vooral in de gaten, dit jaar wordt weer super gaaf!

Ik hou mij momenteel bezig met mijn afstudeeronderzoek, na de voltooing van GBC toolkit leek het mij interessant hoe we de GBC organisatorisch nog sterker kunnen aanpakken. Ik hoop dan ook binnen korte tijd een waardevol advies te schrijven.

Wanneer ik niet achter de laptop zit ben ik graag actief. Van verschillende sporten tot sociale activiteiten, sign me up! Ik voel me helemaal thuis tussen de go-getters van BBENG!

Benieuwd waar ik aan werk?

Bekijk ze hier onder!