Over Tjitske

Samen de wereld duurzamer en socialer maken. Dat is waar ik voor sta. Zowel priv├ę als in mijn werk spelen deze thema's een belangrijke rol. En er valt nog veel te winnen op deze terreinen, dus daar zet ik me vanuit BBENG graag voor in. 

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin waardoor ik de facetten van ondernemerschap al op jonge leeftijd heb leren kennen. In de wijnmakerij van mijn ouders mocht ik al vroeg meehelpen en later meewerken. Hierdoor is  ondernemerschap en een ondernemende houding altijd gestimuleerd. 

Dankzij mijn sociale studie heb ik daarnaast veel kennis opgedaan in wat een mens beweegt en motiveert of juist tegenhoudt en kan ik het beste van beide werelden combineren. Ik ben daardoor een aanjager van idee├źn en projecten en weet deze om te zetten naar concrete acties en doelstellingen. Daarbij geloof ik dat het mooiste resultaat behaald wordt als er gebruik wordt gemaakt van co-creatie. Ik breng daarom graag partijen bij elkaar om samen aan vraagstukken te werken en gezamenlijk(e) doelen te bereiken. Ik heb in het verleden 2 stichtingen opgericht en hiervoor fondsenwerving en projectontwikkeling gedaan. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan binnen de overheid als beleidsadviseur en projectleider voor verschillende transities. Ik ben breed geori├źnteerd en vindt dat qua werkzaamheden en onderwerpen binnen BBENG terug.

Naast mijn werk vind je mij in de sporthal voor een volleybalwedstrijd of thuis achter de piano voor een klassiek muziekstuk. Zin om eens van gedachten te wisselen? Ik sta altijd open voor het drinken van een goed (en eerlijk) kopje koffie.

Vragen voor Tjitske? Neem contact op!