Over Carl 

Groei, innovatie en valorisatie zijn mijn belangrijkste drijfveren. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing, samenwerking, optimalisatie en kwaliteit. In mijn loopbaan van meer dan 25 jaar werk ik voornamelijk op het grensvlak van technologie en markt, met de focus op technologische haalbaarheid en het ontwikkelen van marktintroductiestrategieën en verdienmodellen. Het succesvol naar de markt brengen van technologische innovaties geeft mij veel energie. Thema’s die eigenlijk al vanaf het begin een belangrijk onderdeel zijn van mijn loopbaan, zijn circulariteit en biobased economy. Al vroeg ben ik overtuigd geraakt van de kracht van (natuurlijke) kringlopen.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van het ontwikkelen en implementeren van succesvolle strategieën. Ik word uitgedaagd door complexe vraagstukken. Met mijn sterke analytische vermogen ben ik in staat om snel tot de kern door te dringen en oplossingsrichtingen voor te stellen. Strategische doelstellingen vertaal ik naar heldere en concrete projecten. Als projectmanager coach en inspireer ik het team. Met mijn open en kritische houding stimuleer ik de teamleden om het best mogelijke resultaat te leveren. Het belang van de klant en de business case zijn hierbij altijd leidend.

Het credo van BBENG “Doordenken en Doen” past goed bij mij: “geen innovatie zonder valorisatie en geen strategie zonder implementatie”.

 

Sparren met Carl? Neem contact op!