Een kijkje in de keuken

Bij BBENG houden we van dingen doen. Aanpakken. Daarom lieten we ons eigen circulaire pand bouwen en hingen we zélf in de plafonds om lampen op te hangen en schroefden we meubels in elkaar. Dat zie je ook terug in hoe we werken. We maken plannen en voeren die uit. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Een dag bij BBENG is daarom ook altijd anders. We werken veel op locatie voor en met klanten, maar vinden onze weg altijd terug naar ons 'clubhuis'.

Benieuwd hoe het er bij ons op kantoor aan toe gaat en wil je eens een dagje komen flexwerken? We hebben altijd een plekje vrij!

Wie er bij ons werken? Ontmoet het BBENG team hier
Wil je ons team versterken? Ontdek onze vacatures via Homerun

Werken in een circulair kantoor op het bruisende Suikerterrein 

Op het bruisende Suikerterrein, In hartje Groningen, vind je BBENG. Midden tussen creatieve ondernemers, jonge startups, omringd door de altijd gezellige festival terrassen én met uitzicht op het water. Je parkeert voor de deur en scheurt zó de ring weer op. Ideaal, vinden wij.

Ons pand is een fijne uitvalsbasis voor collega's uit het hele Noorden.

Het BBENG clubhuis

Ons clubhuis voelt als thuis, met goeie koffie, een gezellige woonkamer en stamtafel waar ook regelmatig geborreld wordt. Maar ook; Alle ruimte om te werken. Of je nu komt flexwerken in de open kantoortuin of een meeting met klanten hebt in één van de boardrooms, het is nooit saai bij BBENG. 

Een belangrijk telefoontje? Duik een stilte ruimte in! We zetten de Sonos wel wat zachter!

BBENG? BU-BENG? BEE BEE en GEE?

Tja, die naam. Wat zullen we er eens van zeggen? Hij knalt er lekker in en is een heuse 'conversationmaker'. We hebben alle versies al voorbij horen komen!

Wij zeggen BBENG. Gewoon zoals je het leest.

Met een knipoog naar onze oprichters Bakker, Brattinga en Goddijn.

Groene kantoortuin en ruimte om te groeien

Iedereen werkt anders. En daar houden we rekening mee. Met sta-zit bureaus in de open kantoortuin én in de 'stiltecoupé' zit je altijd goed. Omdat we flexibel werken kun je overal inpluggen en ben je ook zo weer onderweg richting een van onze opdrachtgevers in het Noorden. 

Er is veel ruimte om te groeien en je talenten te ontwikkelen. Ieder individu heeft zijn/haar eigen krachten en draagt op die manier bij aan het succes van BBENG. Je bent hier niet zomaar een medewerker, maar echt 'part of the team'. En dat merk je in alles! 

We houden van hard werken, maar we houden ook zeker van een biertje na een lange dag. 

Wat we doen... 

Hieronder zie je een greep uit onze projecten. Soms werken we vanuit een vraag van een opdrachtgever, soms initiëren we zelf projecten. We vervullen verschillende rollen; van kwartiermaker groene economie tot business developer, van subsidieadviseur tot communicatie specialist. En we hebben ruimte, voor nieuwe projecten, maar vooral voor nieuwe collega's die al hun talenten over de volle breedte of juist in een heel select gebied willen inzetten.

Zie jij kansen en heb je ideeën om bestaande projecten in te duiken én nieuwe projecten op te zetten? Ontdek onze vacatures via Homerun

BBEN jij onze nieuwe collega?

Bekijk al onze vacatures en solliciteer via Homerun!

Kopje koffie?

Laat je gegevens achter en we maken een afspraak