Over Matthijs

Getting shit done! Kansen benutten en resultaten behalen omtrent de verscheidene hedendaagse transities, is wat mijn groene hart sneller doet kloppen. Ik vind het belangrijk om impact te maken in het nu én zeker ook voor onze toekomst! Zo haal ik energie uit het werken met verschillende stakeholders door hen te helpen om complexe vraagstukken te doorgronden. De puzzel die daarbij naar voren komt, los ik op een flexibele doch systematische wijze op. Veelal door concreet en praktisch op te treden, maar ook ruimte te laten voor innovatie en creativiteit.

Mijn ervaring in business development zorgt ervoor dat ik graag als een spin in het web fungeer en op die manier verschillende partijen bij elkaar breng die gezamenlijk meer teweeg kunnen brengen dan als individu. Een open dialoog waarin iedereen zich gehoord en verstaan voelt, vind ik een belangrijke factor in het neerzetten van succesvolle samenwerkingsverbanden.

Wat mij verder karakteriseert als persoon is mijn doel om het cliché ‘carpe diem’ zoveel mogelijk na te streven en mij dagelijks bezig te houden met hetgeen dat mij energie en voldoening geeft. Zodoende probeer ik bijna elke dag wel te sporten, maar ook mijzelf constant mentaal uit te dagen door nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Continue ontwikkeling in zowel privé als professionele sfeer heb ik dan ook hoog in het vaandel staan. 

Vragen voor Matthijs? Neem contact op!