Over Nienke

Als geboren en getogen Groningse ben ik een nuchtere noorderling. Ik voel me erg verbonden met Noord-Nederland en wil mij daarom graag inzetten voor de leefbaarheid en de toekomst van het noorden. Bij BBENG doe ik dit vanuit mijn rol als communicatieadviseur. Door middel van marketing en communicatie impact maken en gedragsverandering teweegbrengen dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

Samen mooie dingen maken, hard werken en successen behalen zijn drie van mijn drijfveren. Het liefst met een leuke club mensen want samen kom je verder en heb je meer lol.

What you see is what you get: ik ben open, benaderbaar en sociaal. Met mijn humor en open houding zorg ik voor verbinding en harmonie. Ik vind het belangrijk dat er naast een goede drive om met elkaar successen te behalen, ook gelachen wordt.

Ik stap altijd met het goede been uit bed, ga zingend en hardlopend door het leven, neem het leven niet te serieus, ben een creatieve denken, kom altijd op tijd, heb oog voor detail en gevoel voor taal en drink alleen goede koffie.

Houd jij nou ook van goede koffie en ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen op het gebied van marketing en communicatie? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Vragen voor Nienke? Neem contact op!