Perium, 
van businessplan tot marktintroductie

Perium

Innovatieve software voor risicomanagement

In de media verschijnen dagelijks voorbeelden van organisaties die gehackt worden, of die te maken krijgen met een datalek. Organisaties willen, en moeten steeds vaker, aantoonbaar in control zijn op dit gebied. Arjan Kremer zag hiervoor een oplossing in innovatieve software voor risicomanagement. 

“Ik ben bezig met een ondernemingsplan en ik heb behoefte aan iemand die mij kan begeleiden in het opzetten van de onderneming.” Met deze vraag kwam Arjan bij BBENG en hebben wij hem vervolgens begeleid bij het gehele traject van idee tot marktintroductie. 

Het is supertof om te zien dat het nieuw opgerichte Perium in juni 2022 live is gegaan en de eerste klanten zich inmiddels hebben gemeld. De ideeën van Arjan zijn werkelijkheid geworden en we zijn heel trots dat we samen met hem de opstartfase van zijn bedrijf hebben doorlopen. Wij wensen hem en compagnon Jasper de Vries veel succes!

“Maarten heeft kritisch meegedacht en met zijn brede ervaring, daar waar nodig, verbeteringen aangebracht. Resultaat was dat er een plan en begroting lag die positief ontvangen werd door investeerders.”
 

Maarten Goddijn heeft Perium ondersteund bij het opstellen van het businessplan en het verkrijgen van financiering. Ook het in verbinding brengen met de juiste contacten uit ons netwerk bleek erg waardevol voor Arjan. Uiteindelijk is de benodigde financiering gerealiseerd door onder andere een VIA subsidie voor softwareontwikkeling, een voucherregeling en een aantal investeerders.

Meer weten?

Meer weten over Perium óf heb je zelf een innovatief idee? Neem contact op met Maarten!