The Peer Sessions

Innoveren terwijl de schoorsteen rookt

Het gaat goed met je bedrijf. Maar toch besef je dat het verstandig is om te blijven innoveren. 

Hoe zorg je er dan voor dat innovatie een belangrijk thema wordt? Dat is een van de onderwerpen die tijdens The Peer Sessions voorbij komen. In een aantal inspiratie sessies gaan ‘Ondernemers met lef’ uit Groningen in met elkaar in gesprek. Want; hoe innoveer je terwijl de business as usual doorgaat? Hoe organiseer je dat? Hoe creëer je ruimte voor innovatie en groei, fysiek binnen je bedrijf, maar ook in je hoofd, tijd en aandacht? 

Tijdens een inspirerende kickoff sessie verbinden we ervaren ondernemers uit de regio met de deelnemers van The Peer Sessions. Zij vertellen hun ervaringen, waar zij tegen aan liepen en hoe zij hiermee omgaan.

Als vervolg op de bijeenkomst is het mogelijk in te stappen op een traject van 3 bijeenkomsten, waarbij ondernemers met elkaar stappen zetten, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren.  In kleine groepen van 8-10 ondernemers in een veilige sfeer.

The Peer Sessions is ontstaan in samenwerking met de Gemeente Groningen die hiermee innovatie en groei bij ondernemers  wil stimuleren, met het oog op continuïteit, groei en behoud van werkgelegenheid.

Meer weten over The Peer Sessions?

Nanko Brattinga

Neem contact op met Nanko Brattinga