BBENG op Koers!

Een organisatie is altijd in beweging, daar is BBENG geen uitzondering op. Sterker nog, het zit in ons DNA. Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar de volgende stap en dus ook voor onszelf.

Het is nog maar een dik jaar geleden dat we in ons nieuwe clubhuis trokken op het Suikerterrein, een jaar geleden dat we de naam BBENG introduceerden en een paar maanden geleden dat we met de komst van 4 nieuwe BBENGels groeiden tot een team van 12 mensen. En een paar weken geleden maakten we bekend dat we naast Groningen ook een clubhuis in Leeuwarden openen.

Dus gingen we, zoals het een echt bedrijf betaamt, met het hele team de hei op om eens stil te staan bij onze koers.
 

Waar gaan we aan werken...en waar staan we voor?

Dat leverde mooie discussies op, frisse ideeën en vooral goede energie. Onze motivatie is en blijft de belangrijkste drijfveer bij alles wat we doen: we willen dingen in beweging zetten en gewoon doen! Hoe verwoord je dat? En opeens zagen we het! Daar, op de Drentse heide werd duidelijk waar we al die tijd mee bezig zijn: BBENG realiseert impact in transities.

Kijk maar eens naar de dingen die we doen. Stuk voor stuk gericht op impact in de transities van nu en in de toekomst: op het vlak van verduurzaming, klimaatadaptatie, arbeidsmarkt, demografie, digitalisering, …

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

De vraag is eerder: wat niet? We regelen financiering. We bouwen proeftuinen. We maken bedrijven innovatiever. We begeleiden studentenondernemers. We realiseren resultaatgerichte samenwerkingen. En nog veel meer.

En omdat elke vraag anders is zetten we de mensen in die passen bij jouw vraag. De rollen die we aannemen zijn divers; innovatiemakelaar, kwartiermaker, financieringsspecialist, ondernemerscoach of business developer. We implementeren beleidsthema's en ontwikkelen innovatieprogramma's.

Meer weten? Neem dan even contact met ons op. Of kom langs in ons kantoor op het Suikerterrein in Groningen of de Blokhuispoort in Leeuwarden.