BBENG zoekt stagiairs voor internationaal event!

Ben jij klaar voor een groene challenge?

BBENG zoekt per september; 1 of 2 enthousiaste facility/ event management stagiairs voor meewerkstage voor de Green Business Challenge! Ben jij de enthousiasteling met skills die wij zoeken?

In november organiseren we de Green Business Challenge. We matchen bedrijven aan teams van gedreven, internationale studenten. Een week lang gaan studenten uit heel Europa bezig met business modellen op groene thema's zoals; circulariteit, biobased, groene chemie, composieten en nog veel meer. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 stagiairs die het gaaf vinden om samen met ons team deze week tot in de puntjes te verzorgen!

We zoeken mensen die blij worden van regelen. JIJ gaat niet zweten bij het idee om voor 20 man overnachting, duurzaam vervoer en lunch en diner te moeten regelen. Sterker nog; jij belt met gemak een aantal mogelijke hotels en onderhandelt voor de juiste prijs! In de aanloop naar de Green Business Challenge moet heel veel geregeld worden. Daarom zoeken we mensen die er helemaal in willen duiken, zich het event eigen willen maken én zowel van het voorwerk als de uitvoering energie krijgen!

Wie ben jij?
Je bent Facility management of eventmanagement student óf kunt jezelf gewoon perfect in deze omschrijving vinden: Je wil graag werken in een enthousiast team, hebt zicht op (event)planning en vormgeving en bent goed in concepten omzetten in producten en kan hierin ook je eigen creativiteit kwijt. Jij geniet er van als een event helemaal verloopt zoals gepland, met een publiek dat op de stoelen staat van enthousiasme en deelnemers die er jaren later nóg over praten. Jij bent tevreden als iedereen tevreden is: Deelnemers, gasten én het team. Je werkt snel en secuur en vindt het leuk om ook zelf met ideeën te komen om je collega’s te ondersteunen. 

We verwachten dat je op eigen inzicht kunt werken aan de doorontwikkeling van onze huisstijl en hier actief in mee denkt. Je bent representatief in een ondernemersomgeving en kan zelfstandig werken. Met jou erbij wordt de Green Business Challenge een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen.


Wie zijn wij?
Wij zijn BBENG. Bij BBENG vinden we ondernemerschap en innovatie belangrijk. Belangrijk voor onszelf, voor onze omgeving, voor onze regio. Het realiseren van innovatie en ondernemerschap. Daar zijn we gewoon goed in. Wij smeden uitvoerbare plannen, gericht op resultaat. Dat is niet altijd sexy, maar wel knap. We zijn een team van ervaren ondernemers, creatievelingen en doeners met een groot netwerk. Wij krijgen projecten in beweging zodat innovaties daadwerkelijk worden gerealiseerd. Als team doen we een beroep op elkaars kwaliteiten en werkt iedereen samen aan persoonlijke groei. De rollen die we aannemen zijn divers, afhankelijk van de fase en het gewenste resultaat. We zijn innovatiemakelaar, kwartiermaker, business developer of subsidieadviseur. Wat de rol ook is, we zijn nieuwsgierig, we verbinden en doen.

Wat bieden wij
Een afwisselende stage waarbij je actief mee mag denken en helpen. Fijne inspirerende werkplek(ken) en leuke collega’s. Daarnaast zal je regelmatig interessante ondernemers ontmoeten en krijg je de kans je écht mee te werken aan een duidelijk eindproduct: de Green Business Challenge. Natuurlijk is er ook ruimte om opdrachten vanuit je eigen opleiding uit te voeren.


Je hebt:
-Een creatieve geest
-Ervaring of affiniteit met organiseren van events
-Een goede beheersing van Excel & Word
-Een aanpakkers mentaliteit
-Affiniteit met internationale omgeving
-Uitstekende beheersing van Engels & Nederlands


Meer informatie of vragen?
Neem contact met ons op! Stuur je motivatie + CV  of je vraag naar Anna Vellinga:
Anna@bbeng.nl 
of bel 0643446657