Over Anna

Hoi! Ik ben Anna. Kletskous, socialmedia enthusiast & Creatieveling met een hoofdletter C.
Ondernemerschap was altijd zo’n woord dat ik koppelde aan mensen met grote bedrijven, dure auto’s en over the top ideeën. Nu ik mij een aantal jaren in ‘ondernemend gezelschap’ bevind ben ik er achter gekomen dat “ondernemerschap’ in de breedste zin van het woord, zoveel meer betekent.

Durf. De moed om dingen anders te doen, of juist te blijven bij je standpunt. Met een open blik kijken en actief leren van anderen. De wil om dingen (of misschien wel de wereld) beter te maken, om mensen samen te brengen. Maar vooral om met plezier en overtuiging iets te doen waar je energie van krijgt.
Ondernemerschap komt in vele vormen en maten. Vanuit die gedachte ben ik me veel bewuster van hoe ondernemend ik zelf ben en hoe ik in het leven wil staan; Een ondernemende geest, die zich graag omringt met mensen met een passie en een drive. Wat ze ook willen bereiken in het leven!

Bij BBENG ben ik o.a. als project manager verantwoordelijk voor ondernemerschapsprogramma ‘De Noorderlingen’. Hier ben ik het creatieve brein en de uitvoerende partij achter zowel het dagelijkse programma als o.a. de spetterende ‘Pitch Please’ evenementen en andere inspiratie events van dit programma voor ondernemende studenten. Van het ondersteunen van jonge ondernemers, ze helpen om blokkades op te lossen en ze helpen de volgende stap te zetten krijg ik enorm veel energie. Zowel bij De Noorderlingen, als bij L.A.B. Verder herken je me misschien van onze BBENG vlogs!

Ik versta de kunst om ‘platte ideeën’ om te zetten naar inspirerende en bruisende concepten en ervaringen. Zowel online als offline creëer ik graag content die mensen trekt.

Eens kletsen met een lekkere kop koffie? Neem contact met me op!

 

Benieuwd naar de projecten waar ik aan werk?

Neem een kijkje!

koffie drinken?