Over Niels

Ondernemerschap en innovatie – of nog liever: ondernemend en creatief bezig zijn – is voor mij een bron van energie en plezier. Het geeft mij voldoening om na te denken over hoe dingen slimmer, beter of anders kunnen en kansen en plannen om te zetten naar concrete resultaten. Daarbij werk ik graag aan projecten die ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en de wereld om ons heen.

Mijn kracht is dat ik in staat ben om nieuwe situaties me snel eigen te maken door goed te luisteren en dit vervolgens concreet te maken. Van daaruit denk ik graag in kansen en mogelijkheden om zaken verder te brengen en zet ik mijn sociale skills, enthousiasme en netwerk in om dat te realiseren.

In mijn werk put ik uit ervaring als ondernemer, investeringsmanager, strategieconsultant en projectleider. Dit maakt dat ik me goed kan verplaatsen in de verschillende rollen en verwachtingen van klanten en stakeholders. Vraagstukken benader ik dan ook vanuit meerdere invalshoeken. Mijn technische en bedrijfskundige achtergrond komt daarin goed van pas.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek hardloper, verdiep ik me graag in allerlei thema’s rondom persoonlijke groei en sta ik graag in de keuken. Heb jij hét boek, dé podcast of hét (vegetarische) recept wat ik niet mag missen? Schiet me even een bericht!

 

Benieuwd naar waar ik aan werk? 

Vragen voor Niels? Neem contact op!