Over Adriaan (A3aan)

3-A's in één. Dat ben ik!

Adaptief uitvoerend. Kansen zien, horen én er daadwerkelijk iets mee doen. Over de volle breedte; voor elke organisatie, sector en beleid. Werken vanuit niets naar iets, maar altijd gericht op resultaat. Impactvol ondernemen kan immers niet zonder een impactstrategie. Mijn kracht zit in complexiteit eenvoudig maken. Of afvragen of het wel complex is! Met bijna 20 jaar ervaring in subsidies is (bijna) niks me te gek. Van Europees, nationaal, provinciaal tot fiscaal. Vanuit het adviseren, beoordelen of managen van subsidieprojecten. Met een faciliterende leiderschapsstijl richt ik me vooral op het proces, zodat anderen de kennis en kunde eigen kunnen maken. Zo bouwen we samen aan een duurzame wereld.

Architect in het onbekende. Het transformeren van idee naar concept. Van concept naar project(plan). Dáár krijg ik energie van. Veelal ook omdat ik als subsidiearchitect weet waar welke subsidies ‘te halen zijn’. Schakelen tussen sectoren, cross-overs leggen en combinaties maken. Andere woorden gebruiken, meervoud door eenvoud. Met de durf om andere routes te nemen door vooral te denken vanuit de opgave. Zonder belanghebbenden uit het oog te verliezen, want die zijn cruciaal om het resultaat te behalen. Immers, geen innovatie zonder sociale innovatie.

Aanpakken en “getting the job done”. Zowel in het aanvragen van subsidies als in het uitvoeren van projecten. Van begin tot eind en altijd met de chemie van samenwerken, waarbij ik ruimte creëer zonder focus te verliezen. 'Out-of-the-box’ gaat niet bij projecten — daarvoor moet je ‘in2-the-box’ — maar als we ons houden aan waar we ‘ja’ op hebben gezegd, dán kunnen we buiten de gebaande paden kijken.

En in mijn vrije tijd ben ik Adriaan. Dan vind je me vaak op de tennisbaan. In competitie, met het gezin of als lid van de wedstrijdcommissie. Maar ook wandelend of hardlopend op het Holtingerveld (met hond) of al luisterend naar uiteenlopende muziekstijlen.

Neem contact op met Adriaan!