Over Inge

Mijn naam is Inge en ik mag de rol van Office Manager vervullen binnen BBENG. Het ontzorgen van anderen zodat ze meer kunnen doen waar ze goed in zijn, dat is een rol die goed bij mij past. Ik word blij van regelen, organiseren en optimaliseren. Binnen BBENG zal ik vooral interne werkzaamheden oppakken, maar daarnaast blijf ik graag op de hoogte van de vorderingen in de verschillende projecten.

Werken met en voor ondernemers ervaar ik als inspirerend. Meestal zijn het denkers en doeners, niet bang om aan een avontuur te beginnen terwijl er nog veel onduidelijkheden zijn. Een andere reden om bij BBENG aan de slag te gaan is het type projecten; een aantal projecten heeft als doel het duurzamer gebruiken van de wereld om ons heen. Er wordt niet alleen over gesproken, maar er wordt ook echt iets gerealiseerd. Dan heb je met recht eer van je werk.

Het team-gevoel binnen BBENG is groot: we werken samen en zijn er voor elkaar; voor hulp, inspiratie of nieuwe inzichten. Er wordt wel wat van je verwacht, maar krijgt ook veel vertrouwen. En leuke collega’s!

Vragen voor Inge? Neem contact op!