Over Maarten

Elkaar ontmoeten, elkaar echt kennen en goed met elkaar samenwerken, is niet vanzelfsprekend. En al helemaal niet als dit intersectoraal moet gebeuren. Ik hou ervan om verschillende partijen, inzichten en belangen met elkaar te verbinden, samen doelen te stellen en georganiseerd deze doelen te halen. Natuurlijk gaat het om het behalen van de doelen maar ik vind de weg ernaartoe even belangrijk. Het liefst zie ik dat interactief, creatief en ook gewoon gezellig. Plus, dit proces is de basis voor een verdere en duurzame samenwerking. 

Ik houd van een persoonlijke, informele en open aanpak waarin we gezamenlijk opzoek gaan naar de ideale uitkomst. Focus op het proces met interesse in de inhoud. Ik begeef mij in een netwerk en werkveld met ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen, belangenverenigingen en betrokken inwoners. Als projectleider heb ik ervaring met projecten binnen de ontwikkeling van een duurzame en regionale voedselketen.  

Ook werk ik geregeld in de moestuin, leer mijn zoontjes Abe en Ede fietsen, spot ik vogels, hang ik aan de bouldermuur, ren door Middag-Humsterland en fiets door de modder. Ohja, ik plons ook geregeld in het Reitdiep. 

Wil je meer weten over mij of BBENG? Ik ga graag met je in gesprek. Het liefst wandelend. 

Vragen voor Maarten? Neem contact op!