Over Marijne

Ik zet me graag in voor duurzaamheid, vooral voor de volgende generatie. Voor mijn kinderen wil ik immers een leefbare planeet achterlaten. Maar zonder innovatie en de middelen om het te realiseren kunnen we niks. Financiële middelen zijn daarin natuurlijk onmisbaar. Niet alle ideeën zijn meteen levensvatbaar en ook het rondkrijgen van de totale financiering is vaak een grote opgave. Voor mij ligt de uitdaging in het samenbrengen van partijen, die niet voor de hand liggen. Juist vanuit onlogische combinaties kunnen de mooiste innovaties ontstaan.

Ik heb inmiddels ervaring in meerdere uiteenlopende (non-profit) sectoren; kunst & cultuur, zorg, sociaal-maatschappelijk, natuur & milieu. En eerlijk gezegd, de kern van een financierings-of subsidieaanvraag is in iedere sector erg vergelijkbaar. In alles wat ik doe ben ik een voorstander van maatwerk; naar elkaar luisteren en samen een strategie bedenken hoe alle koppen dezelfde kant op kunnen gaan staan met inzet van ieders talenten. Als dat dan lukt, ben ik weer extra gemotiveerd voor de volgende kwestie.

Buiten werktijden om onderneem ik graag buiten van alles met mijn gezin, experimenteer ik in de keuken, ben ik te vinden op het hockeyveld of leg ik afstanden af op skeelers of fiets.

Vragen voor Marijne? Neem contact op!

Marijne van Lingen