Over Rob

Aangenaam! Ik ben Rob. Communicatiespecialist en rásechte noorderling.

Communicatie intrigeert me. In de breedste zin van het woord. Niet alleen omdat het overal plaatsvindt, maar ook omdat het regelmatig zowel het probleem als de oplossing is. Welke positie nemen we in? Wat willen mensen weten? Wat móéten mensen weten? En hoe bewegen we die mensen vervolgens? Communicatie en marketing zijn per definitie dynamisch, omdat we allemaal dynamisch zijn. Dus dat betekent voor mij het constant bezig zijn met verschillende doelgroepen, invalshoeken, nieuwe perspectieven en verplaatsen in anderen.

Net zoals mijn collega’s werk ik aan verandering en transitie, maar dan vanuit de disciplines marketing en communicatie. Ik houd me graag bezig met projecten waar een juiste positionering, gedragsverandering of scherpe informatievoorziening voor moet komen. Of het inzichtelijk maken van communicatieprocessen. Daarnaast is het goed om kritisch met elkaar te kijken naar wat er moet gebeuren. Handen uit de mouwen dus!

Ben ik niet aan het werk? Dan kan je me vinden op het voetbalveld, in een willekeurige platenwinkel óf ben ik aan het experimenteren in de keuken.

Vragen voor Rob? Neem contact op!

Rob Hölscher