Over Ellemieke

Betrokken, analytisch en ruimdenkend, met een pittig randje - dat ben ik. Ik ben altijd op zoek naar (met name creatieve) kansen, een gat in de markt, een wervelend idee, een inspiratiebron waar ik helemaal enthousiast van word. Dit enthousiasme gaat gepaard met een kritische blik, waardoor ik constant blijf groeien en leren.

Ik heb een ondernemende geest en raak ge├»nspireerd door mensen die met passie praten over hun idee├źn en plannen, vooral als deze gepaard gaan met een duurzame visie. Duurzaamheid loopt als een groene draad door mijn leven, zowel in mijn werk als in mijn priv├ęleven. Mijn kleurrijke interieur en kledingkast zijn een eerbetoon aan mijn liefde voor kringloopvondsten.

Ik ben altijd bezig met creatieve projecten zoals tekenen, schilderen, ontwerpen, schrijven en fotograferen. Naast werk ben ik gek op muziek uit de jaren tachtig, pubquizzen, films, zweedse puzzels en buiten zijn. Ik kijk er altijd naar uit om mijn creatieve energie en passie voor duurzaamheid in te zetten. Neem vooral contact met me op als ik daarin ook voor jou iets kan betekenen, dan drinken we samen een kopje thee of koffie.

Vragen voor Ellemieke? Neem contact op!