Over Amber

Hi! Mijn naam is Amber en ik ben op het moment bezig met mijn masteropleiding ‘Society, Sustainability & Planning’ aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier leer ik veel over de rol van de maatschappij in (duurzame) ruimtelijke ontwikkeling en ordening. Daarnaast heb ik tijdens mijn bacheloropleiding ‘Global Responsibility & Leadership’ aan de Campus Fryslân - Rijksuniversiteit Groningen, veel kennis mogen opdoen over het interdisciplinair aanpakken van duurzaamheidskwesties. Hierbinnen lag mijn focus voornamelijk op (de link tussen) de volgende onderwerpen: energietransitie, klimaatverandering en menselijk gedrag.

Om deze kennis verder te ontwikkelen en in praktijk te brengen, ben ik bij BBENG werkzaam als projectondersteuner bij verschillende projecten met betrekking tot duurzaamheid. Ik heb een passie voor duurzaamheidsontwikkelingen, en zet me graag in om een steentje bij te dragen aan deze processen. Hierbij geloof ik in een integrale aanpak waarin partijen vanuit het bedrijfsleven, overheidsinstellingen, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties (ofwel: de inwoners zelf) samenkomen, samen denken ĂŠn samen uitvoeren. Dit probeer ik dan ook te vertalen in mijn werkzaamheden bij BBENG.

In mijn vrije tijd zit ik zeker niet stil. Ik hou ervan om te sporten, maar ook om lekker op pad te gaan en te borrelen met mijn familie en vrienden. Daarnaast verlies ik mijzelf geregeld in een goed boek en bezoek ik graag concerten.

Vragen voor Amber? Neem contact op!