Over Bas 

Ik ben Bas en na mijn opleiding Technische Bedrijfskunde in Deventer ben ik eerst enige jaren bij productie bedrijven aan de slag geweest op het gebied van productie ondersteuning en kwaliteit. Omdat ik gemerkt heb dat ik energie krijg van ondernemers met interessante vraagstukken en ambities heb ik de overstap naar de subsidie (advies) wereld gemaakt. Luisteren naar ondernemers met mooie en innovatieve ideeën en daarbij de juiste subsidie vinden, aanvragen en bijstaan bij het verantwoorden is ontzettend leuk en dankbaar werk.

De uitdaging die BBENG elke dag aangaat is om een positief verschil te kunnen maken in de Noordelijke regio door projecten te ontwikkelen en te begeleiden met partners vanuit een groot netwerk van ondernemers, kennisinstellingen en overheden om in Noord Nederland. Subsidies spelen daar een grotere rol in.

Met mijn ervaring in het begeleiden van subsidie trajecten mag ik een bijdrage leveren om deze innovaties en samenwerkingsverbanden mogelijk te maken. Subsidie regelingen hebben echter vaak veel rechten, plichten en voorwaarden waar secuur naar gekeken moet worden. Dat is werk wat ik in de loop der jaren goed onder de knie heb gekregen en waarmee ik mijn bijdrage kan leveren aan BBENG en aan de regio.

Wanneer ik niet aan het werk ben begeef ik mij graag in onze mooie regio, te voet, op de fiets of varend.

Benieuwd waar ik je mee kan helpen?

Lees hieronder alles over subsidies!

Subsidies en financiering

Financiering van projecten en bedrijven is nodig om (innovatie) ambities te realiseren. Naast risicokapitaal werken we steeds vaker met subsidies in onze projecten die veelal om innovatie draaien. We ondersteunen het gehele traject van aanvraag via indienen naar vaststelling.

Lees meer

Neem contact op met Bas!