Over Carolijn

Hi! Ik ben Carolijn, 21 jaar en studeer Communicatie & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. Het afgelopen half jaar heb ik bij BBENG stage mogen lopen, en heb ik hier van alles en nog wat mogen en kunnen leren!

Toen er aan mij gevraagd werd of ik wilde blijven kon ik niet anders dan ja zeggen! Dat ik veel heb geleerd tijdens mijn stage merkte ik eigenlijk pas toen ik klaar was, ik begrijp bijvoorbeeld beter hoe ondernemerschap werkt en wat er allemaal bij komt kijken, kwam erachter hoe je zelf je steentje bij kan dragen aan transities maar ik begon het ook toe te passen.

Door bij BBENG, eerst stage te lopen en daarna te gaan werken ben ik veel meer out of the box gaan denken! Het heeft me veel dingen doen inzien, en me nog meer overtuigd hoe belangrijk het is om je bijdrage te leveren aan de transities! Het is namelijk niet meer een optie om op een zo duurzaam mogelijke manier te werk te gaan, maar een noodzaak. Ik vind het erg vet dat ik door middel van communicatie en marketing mag helpen met het verspreiden van onze boodschap, en hoop nog veel meer te mogen leren van en met mijn collega’s

Wanneer ik even tijd heb voor mezelf ben ik te vinden in de sportschool, op het terras met mijn vriendinnen, zet ik me in voor mijn studentenvereniging, ben ik creatief bezig of zoek ik graag mijn familie op in Ommen.

Benieuwd naar mijn projecten?

Bekijk ze hieronder!

Vragen voor Carolijn? Neem contact op!