Over Carolijn

Hi! Ik ben Carolijn, een derdejaars student van de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hanzehogeschool in Groningen en stagiaire bij BBENG! Ik woon samen met twee van mijn vriendinnen in een leuk appartement in Groningen. Doordeweeks ben ik vaak te vinden bij mijn studentenvereniging Unitas, en in het weekend zoek ik geregeld mijn ouders en lieve hond op.

Van kleins af aan heb ik kennis gemaakt met ondernemerschap, en heb ik de droom om later mijn eigen bedrijf te beginnen. Toen ik de kans kreeg om te solliciteren bij BBENG pakte ik die natuurlijk meteen. Een kans om bij een bedrijf stage te lopen dat continu bezig is met het helpen van ondernemers, innovatie, en de transities naar een duurzamere wereld, laat ik natuurlijk niet zomaar aan me voorbijgaan! Om bij BBENG stage te lopen, kennis op te doen voor later en een steentje bij te dragen aan de transitie naar een duurzamere wereld is een win-win situatie toch? 

Ik vind het ontzettend leuk dat ik mag helpen bij de Communicatie en Marketing rondom BBENG, en dat ik mag ondersteunen bij het L.A.B programma!

Benieuwd naar mijn projecten?

Bekijk ze hieronder!

Vragen voor Carolijn? Neem contact op!