Over Irene

Resultaat en impact, daar word ik blij van. Ik ben gedreven, enthousiast en verbindend. Vanuit een onderzoekende houding pak ik graag nieuwe ontwikkelingen op en weet dit in breder perspectief te plaatsen. Ik bevind me het liefst in de aanjagersrol waarin ik mij kan bezighouden met nieuwe ideeën, slimme verbindingen leggen en anderen enthousiasmeren, met als doel: resultaat en impact. 

Vanuit de rol Operations manager draag ik bij aan de algehele groei van BBENG, zorg ik ervoor dat wij op het juiste moment de juiste dingen doen en dat we onze kennis en expertise zo goed mogelijk in zetten. Om zo het beste resultaat te kunnen bereiken in de projecten en programma's. Daarnaast zet ik me ook graag in voor innovatieprojecten, het liefst vanuit maatschappelijk relevante thema's, waar een beetje kracht, snelheid en lef voor nodig is. 

Als ik niet aan het werk ben, ben ik aan het sporten, geniet ik in de zon op het terras bij een knus koffietentje of zit ik in een goed restaurant met een goed glas wijn. 

Vragen voor Irene? Neem contact op!