Over Mathilde

Ciao! Ik ben Mathilde Roncoli. 

In september ben ik mijn laatste jaar van de opleiding International Facility Management gestart. Daarnaast zal ik de komende maanden BBENG ondersteunen bij de Green Business Challenge.

Waarom ik juist bij BBENG terecht ben gekomen en aan de slag ga voor de Green Business Challenge? Nadat ik stage had gelopen bij het bedrijf en daar een geweldige ervaring had opgedaan, kon ik hun aanbod om bij hen te blijven werken niet afslaan. Een mooie kans om de vaardigheden die ik tijdens mijn stage heb opgedaan verder te ontwikkelen, en dan ook nog voor een project op internationaal niveau! 

Waarvoor kun je bij mij terecht? Ik ben een echte planner en denk graag oplossingsgericht. Denken maar vooral ook doen, dat is mijn motto. Ik ben opgevoed met twee culturen, de Nederlandse en Italiaanse. Daarnaast ben ik een liefhebber van de Engelse taal en cultuur. Ik voel me dan ook als een vis in het water in een internationale omgeving.   

Als ik niet op kantoor ben, waar dan wel? Bij voorkeur in de keuken; nieuwe gerechten klaarmaken met een goed glas wijn erbij. En als ik niet in de keuken ben, vind je me waarschijnlijk buiten, hard aan het trainen voor een triatlon. En muziek valt niet weg te denken uit mijn leven!  

Benieuwd naar mijn projecten?

Bekijk ze hieronder!

Vragen voor Mathilde? Neem contact op!

Mathilde Roncoli