Over Mathilde

Ciao! Ik ben Mathilde Roncoli. Stagiaire bij BBENG voor 100 dagen. Mooi rond getal, toch?    

Waarom ik juist voor BBENG ben gegaan? Makkelijk, perfecte match met mijn studierichting. Zoals ik graag zeg, BBENG is de kers op de taart. Degene die iets tot een afgewerkt geheel maakt. De Toevoeging die het geheel ten goede komt. De vaardigheden die ik tijdens mijn studie. International Facility Management en Minor Toegepaste Psychologie heb opgedaan hebben mij in staat gesteld om mij op veel verschillende aspecten te richten, en mijn kennis en visie te verbreden.  

Ik heb geleerd om een betere communicator te zijn, goed te netwerken, situaties te analyseren, problemen op te lossen en nog veel meer. Een heleboel dingen die op een of andere manier samen moeten komen en in de praktijk worden toegepast. BBENG is een geweldige gelegenheid om dit allemaal in de praktijk te brengen. Denken maar vooral ook doen, plannen maken en resultaten willen bereiken; dat spreekt mij aan. De stage bij BBENG is voor mij de perfecte brug van de 'theoretische wereld' naar de ‘echte wereld’, het werkveld.  

Naast deelname aan alle bedrijfsactiviteiten, bijdragen aan projecten, ga ik bij BBENG onderzoeken hoe de onboarding zo kan worden georganiseerd dat de nieuwe werknemers zich meteen goed verbonden voelen met het team. Het bedrijf groeit snel, en er zijn concrete plannen om een aantal nieuwe werknemers aan te trekken die in de komende jaren het team moeten komen versterken. Best een grote uitdaging, waar ik graag een steentje aan bijdraag.  

Als ik niet op kantoor ben, waar dan wel? Bij voorkeur in de keuken; nieuwe gerechten proberen met een glas wijn erbij. Zoals een echte Italiaan dat doet. En als ik niet in de keuken ben, vind je me waarschijnlijk buiten, hard aan het trainen voor een triatlon.