Chemport Industry Campus Emmen (inmiddels Greenwise Campus)

Met Chemport Industry Campus Emmen (CICE) hebben we een zichtbare en uitnodigende open innovatie omgeving ontwikkeld, waardoor het bedrijfsleven en de werkgelegenheid in de groene chemie (verder) kunnen groeien en bloeien. Hierbij voortbouwend op het huidige ecosysteem en kennisniveau van met name bedrijven gevestigd op of nabij het Emmtec Industry & Businesspark. Zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Open innovatie zien we daarbij als dé sleutel tot duurzaam succes. 

Chemport Industry Campus Emmen draagt inmiddels de naam Greenwise Campus en ontwikkelt zich verder tot een volwaardige campus rondom innovatieve groene chemie toepassingen om zodoende meer kennis, innovaties, bedrijvigheid en werkgelegenheid te creëren in de regio Zuidoost-Drenthe. Binnen dit project is de daadwerkelijke opstart van CICE en een aantal eerste wapenfeiten gerealiseerd. 

Rol van BBENG

Vanuit BBENG is Maarten Goddijn als business developer betrokken bij de ontwikkeling. Vanuit een nauwe samenwerking met de betrokken partijen is zijn rol hoofdzakelijk geweest: het aanjagen van het project, het samenbrengen van verschillende partijen en het genereren van nieuwe plannen.

De Campus zal zich de komende jaren blijven ontwikkelen tot een gebied waar onderwijs, het bedrijfsleven, de chemie en overheden samenkomen. Zowel fysiek als door het opzetten van samenwerkingen.

Wil je meer weten over het proces of ben je geïnteresseerd in wat er speelt?
Neem dan contact op met Maarten!

Meer lezen over de Campus?  Lees deze blog over de Campus

Meer weten?

Neem contact op met Maarten