Over Rudmer

Werken aan vooruitgang, dat is wat ik doe binnen mijn projecten bij BBENG. Die projecten bevinden zich altijd op het snijvlak van innovatie en ontwikkeling met veelal een accent op duurzaamheid. Als ras-generalist voeg ik waarde toe door de juiste mensen te verbinden en toe te werken naar concrete resultaten. Impact maken door met veel enthousiasme te denken én te doen dus. Bijvoorbeeld vanuit een rol als business developer, kwartiermaker of projectleider.

Dagelijks pluk ik de vruchten van de brede ervaring die heb opgedaan in zowel bedrijfsleven, onderwijs als overheid. Mede daarom kan ik putten uit een groot en divers netwerk. Samenwerking , persoonlijk contact en plezier zijn voor mij essentiële randvoorwaarden voor succes. Mijn motto? Denk groot, maar met beide benen op de grond. Kortom, wil je écht aan de slag met je project? Neem dan contact met mij op, dan zetten we samen de schouders eronder.  

En als ik niet aan het werk ben? Dan zit ik graag op mijn racefiets of mountainbike, maak ik muziek of bezoek ik een concert.

 

 

Benieuwd naar mijn projecten?

Bekijk hieronder waar ik aan werk. Vragen? Neem gerust contact met me op!

Een afspraak maken?