Jouw co-piloot voor de juiste financiering

Op zoek naar mogelijkheden om jouw ambities te financieren? Wij helpen je graag vooruit. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe innovaties, het samenwerken met (buitenlandse) partners, het investeren in verduurzaming of het opzetten van maatschappelijke projecten zoals met jongeren. Voor deze en andere activiteiten zijn diverse subsidie- en financieringsmogelijkheden.

BBENG kan ondersteunen bij elk aspect van het traject. Van het vinden van de juiste subsidie die past bij jouw ambitieuze plannen tot beheer en projectontwikkeling om aanvragen kansrijker te maken. Ons uitgebreide netwerk en expertise op het gebied van business development zijn hierin waardevol. Hierdoor kunnen we voor subsidietrajecten sterke projectconsortia vormen en projecten niet alleen financieren, maar ook ontwikkelen en daadwerkelijk uitvoeren.

BBENG ondersteunt jou op de volgende manier:

  • Zoeken en vinden van de juiste subsidiemogelijkheden
  • Een projectidee verder ontwikkelen
  • Samenwerkingspartners zoeken en het opzetten van projectconsortia (inclusief organiseren van benodigde cofinanciering)
  • Het schrijven en aanvragen van subsidies
  • Projectadministratie inrichten en uitvoeren (rapportages opleveren)
  • Projectmanagement uitvoeren (inhoudelijke en financiĆ«le voortgang bewaken)

 

Subsidies in Noord-Nederland

BBENG richt zich op de meer complexe subsidieregelingen die kunnen zorgen voor impact in Noord-Nederland. Dit betekent dat er veel kennis is van regionale subsidiemogelijkheden. Echter, kunnen we ook worden ingeschakeld voor andere nationale of Europese subsidiemogelijkheden. Aangezien er specifieke kennis is op het gebied van projectontwikkeling en coƶrdinatie binnen Europese subsidieprojecten is het ook mogelijk BBENG via detachering op dit vlak in te zetten.

Wil je verkennen welke subsidies passen bij jouw ontwikkeling? Of heb je ondersteuning nodig bij het aanvragen of uitvoeren van subsidies? Dan drinken we graag een kopje koffie met jou! 

In gesprek over subsidiemogelijkheden?

Marijne van Lingen gaat graag met je in gesprek