Subsidies als financieringsmiddel

Het financieren van jouw ambities kan door ook gebruik te maken van subsidies. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe innovaties, het samenwerken met (buitenlandse) partners of het investeren in verduurzaming, voor deze of andere activiteiten zijn er vele subsidiemogelijkheden.

BBENG ondersteunt bij het vinden van de juiste subsidie die past bij jouw ambitieuze plannen. Wij helpen bij elk aspect van een subsidietraject, van het vinden, aanvragen tot het beheren van subsidies. Daarnaast is BBENG door haar grote netwerk en business development ervaring van extra waarde  door voor subsidietrajecten sterke projectconsortia te vormen en projecten niet alleen te ontwikkelen maar ook daadwerkelijk uit te voeren.

BBENG ondersteunt jou op de volgende manier:

  • Zoeken en vinden van de juiste subsidiemogelijkheden
  • Een projectidee verder ontwikkelen
  • Samenwerkingspartners zoeken en het opzetten van projectconsortia (inclusief organiseren van benodigde cofinanciering)
  • Het schrijven en aanvragen van subsidies
  • Projectadministratie inrichten en uitvoeren (rapportages opleveren)
  • Projectmanagement uitvoeren (inhoudelijke en financiĆ«le voortgang bewaken)

BBENG richt zich op de meer complexe subsidieregelingen die kunnen zorgen voor impact in Noord-Nederland. Dit betekent dat er veel kennis is van regionale subsidiemogelijkheden. Echter, BBENG kan ook worden ingeschakeld voor andere nationale of Europese subsidiemogelijkheden. Aangezien er specifieke kennis is op het gebied van projectontwikkeling en coƶrdinatie binnen Europese subsidieprojecten is het ook mogelijk BBENG via detachering op dit vlak in te zetten.

Wil je verkennen welke subsidies passen bij jouw ontwikkeling? Of heb je ondersteuning nodig bij het aanvragen of uitvoeren van subsidies? Dan drinken we graag een kopje koffie met jou! 

In gesprek over subsidiemogelijkheden?

Marijne van Lingen gaat graag met je in gesprek