Ik Ben Drents Ondernemer

Ik Ben Drents Ondernemer

Ondersteunt ondernemers in Drenthe

Het programma Ik ben Drents Ondernemer is een initiatief van de provincie Drenthe in samenwerking met onder meer de NOM, het MKB-fonds en de Drentse gemeenten. Ik Ben Drents Ondernemer geeft ambitieuze ondernemers in Drenthe een steuntje in de rug om te kunnen groeien en te blijven ontwikkelen.

Het programma brengt ondernemers, van starter tot MKB samen en stimuleert groei. Het doel is om de toekomstige werkgelegenheid, welvaart en leefbaarheid in de provincie te vergroten. 

BBENG is, samen met K+V en E&E Advies, verantwoordelijk voor het programma. Vanuit dit kernteam zijn meerdere collega's vanuit BBENG aangesloten als adviseur voor ondernemers binnen het programma. Ze staan klaar voor ondernemers uit Drenthe om vragen te beantwoorden, te sparren en om samen te kijken welke mogelijkheden er voor hun onderneming zijn.

Starten, groeien, verduurzamen, exporteren of innoveren?

Ik ben Drents Ondernemer is er voor ondernemers die willen innoveren, exporteren, verduurzamen of groeien in welke vorm dan ook. Het maakt niet uit wat je vraag is of in welke fase je onderneming zit. Starter, doorgewinterde ondernemer of iemand daar tussenin? De adviseurs zoeken mee naar oplossingen voor jouw vraagstukken. 

Succesvolle bedrijven zorgen voor werkgelegenheid in Drenthe en houden de economische motor draaiende. Ik Ben Drents Ondernemer is een platform dat ondernemers met ambitie stimuleert. Dat doen we in de vorm van kennissessies, webinars, workshops, telefonische ondersteuning en verschillende vouchers.

Meer informatie vind je op de site van Ik Ben Drents Ondernemer.

BBENG & Ik Ben Drents Ondernemer

Deze collega's zijn betrokken bij dit project voor de Provincie Drenthe.

Hoe dan?

Onlangs was collega Rudmer Heij aanwezig bij het webinar "Circulair Ondernemen in Drenthe: hoe dan?" over hoe je als Drents bedrijf de kansen van CE kunt benutten en zelf stappen kunt zetten. Terugkijken? Dat kan hieronder.