Over Ruben

Pas kortgeleden studeerde ik af. Met veel plezier en enthousiasme heb ik achtereenvolgens de opleidingen Bedrijfskunde (BSc) en Small Business & Entrepreneurship (MSc) afgerond. Mijn eerste scriptie staat in het teken van kwaliteit van dienstverlening, relatiemanagement en acquisitievaardigheid. De laatste scriptie focust zich op het ontwikkelen van innovatiekracht. Hier heeft een uitgebreid literatuuronderzoek geleid tot een praktische en wetenschappelijk onderbouwde innovatiescan.

Innovatie, ondernemerschap en creativiteit (en dan vooral de combinatie) hebben altijd al m’n aandacht getrokken. Gedurende de gehele studietijd heb ik deze termen daarom ook continu terug laten keren. Ik heb innovatie en ondernemerschap altijd al gezien als de belangrijkste voorwaarden voor m’n toekomstige werkomgeving. Vanuit BBENG hoop ik mijn enthousiasme en opgedane kennis in te kunnen zetten om projecten op te zetten en te begeleiden waarbinnen deze onderwerpen, op welke manier dan ook, een rol spelen. Het traject van het helder krijgen van een klantvraag of doelstelling tot het doorvoeren van verandering of het implementeren van nieuwe werkwijzen/werkgroepen, is in mijn ogen onlosmakelijk verbonden met de koppeling tussen kennis en creativiteit.

De afgelopen 6 jaar stonden voor mij in het teken van studeren, leren, verkennen en werken. Ruim 6 jaar werkte ik bij Pathé Groningen. Mijn uitdaging vond ik in het verlenen van de optimale service. Iets wat tot mooie, langdurige relaties leidt. Binnen Noorderpoort heb ik ervaren hoeveel energie en voldoening het geeft om te werken met studenten. Als manager en begeleider van studenten heb ik ontdekt hoe creativiteit en vindingrijkheid kunnen bijdragen aan het aanpakken van allerlei vraagstukken.

In mijn vrije tijd lees en schrijf ik graag. Ook vind ik het heerlijk om sportief bezig te zijn en nieuwe plekken te verkennen.

Benieuwd naar mijn projecten?

Bekijk hier onder waar ik aan werk. Meer weten of sparren over innovatie? Neem contact op!

Koffie drinken?